Tiskijukat

Listoiltamme löytyy aina asiakkaan tarpeeseen sopiva ammattitaitoinen DJ. Perinteisen yökerhotanssituksen lisäksi meidän arkeemme kuuluu niin rock-, indie-, lounge-, oldies-keikat ja monet muut. Laajalla kirjolla soittavat, mikrofonia pelkäämättömät pitkän linjan ammattilaiset löytyvät saman katon alta nuoren sukupolven teknisen soiton huippujen kanssa.

Tapahtumatuotanto

Vuosien varrella tutuiksi ovat tulleet perinteisten pikkujoulujen ja vuosijuhlien lisäksi varsin monenlaiset ympäristöt DJ-toiminnalle. Urheilutapahtumissa, kauppakeskuksissa, teollisen tuotannon tiloissa tai vaikka autoliikkeen näyttelyhallissa oikea musiikki tarpeeseen sopivilla laitteilla ylläpitää brändisi laatuvaikutelman ja luo tukee haettua tunnelmaa.

Ääni- ja valotekniikka

Teknisen osaamisen, ammattitaitoisen henkilökuntamme sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa suunnittelemme ja toteutamme monenlaisia ääni- ja valoratkaisuja. Ydinosaamistamme ovat ravintololoiden kiinteät asennukset, mutta meiltä varastostamme löytyy tekniikkaa vuokrattavaksi myös yksityistilaisuuksiin ja muihin tarpeisiin.

Karaoke

Iloiset karaokejuontajamme  luovat puitteet bileille ravintolamaailmassa. Meiltä löytyy myös karaokejärjestelmiä vuokrattavaksi ”avaimet käteen”-periaatteella.

Huolto

Tärkeänä osana kokonaisvaltaista palveluamme on myös työssämme käytettävän kaluston huolto.
Kiinteässä asennuksessa olevan kaluston käyttöikä pitenee huomattavasti säännöllisellä huollolla. Toimitamme myös varalaitteet huollon ajaksi. Meiltä voi tiedustella huoltopalveluita myös yksittäisille laittelle.

Konsultointi

Liiketoiminnan tarpeet tulevat meille aina ykkösenä. Autamme mielellämme ongelmatilanteissa ja tarvittaessa pyydämme apua asiakkaan ongelmaan laajalta yhteistyöverkostoltamme.